Dienstverlening

RAAK is gespecialiseerd in diverse vakgebieden. Een overzicht van deze vakgebieden treft u hieronder aan. Bent u geïnteresseerd in wat RAAK voor u en uw onderneming kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze contactgegevens vindt u onder aan de pagina en op het tabblad “Contact“.

Het verzorgen en controleren van financiële administraties
Bij ons kunt u terecht voor het volledig laten verzorgen van uw financiële administratie. Hierbij nemen wij al uw zorgen uit handen zodat u uw tijd kunt besteden aan uw onderneming. Voert u zelf de administratie, maar wilt u deze graag laten controleren? Ook dat is geen probleem! Met onze kennis en ervaring kunnen wij net dat beetje méér voor u betekenen. In combinatie met onze proactieve houding weet u zeker dat u altijd up-to-date bent met uw administratie.

Het verzorgen van salarisadministraties
Het in dienst nemen van personeel is voor veel ondernemers een bijzondere stap. Graag helpen wij u hiermee door de administratieve kant voor onze rekening te nemen. Daarnaast fungeren wij graag als sparringspartner op het gebied van HR-vraagstukken.

Het samenstellen van jaarrekeningen
Een jaarrekening geeft u inzicht in het financiële reilen en zeilen van uw onderneming. U kunt niet alleen bij ons terecht voor het laten samenstellen van uw jaarrekening, maar wij helpen u ook graag met het interpreteren van deze cijfers. Daarnaast is een jaarrekening, in combinatie met bijvoorbeeld een prognose, een ideaal middel om financiële beslissingen ten aanzien van de toekomst te maken.

Het opstellen van belastingaangiftes
Afhankelijk van het soort onderneming en het feit of u wel of geen personeel in dienst heeft wordt ieder ondernemer geconfronteerd met het doen van één of meerdere belastingaangiftes. Bij ons kunt u terecht voor het verzorgen van alle belastingaangiftes, zoals bijvoorbeeld de aangifte omzetbelasting, de aangifte loonheffing, de aangifte vennootschapsbelasting en de aangifte inkomstenbelasting.

Financiële advisering
Bij het uitoefenen van uw onderneming kunt u tegen uiteenlopende financiële vraagstukken aanlopen. Wij helpen u hierbij graag en denken graag met u mee over oplossingen.

Het tijdelijk inhuren van administratief personeel
Heeft u tijdelijk (of permanent) behoefte aan ondersteuning van administratieve aard? Wij kunnen u hierbij van dienst zijn. Het team van RAAK heeft jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening en kan op een flexibele manier uitkomst bieden bij een dreigend capaciteitstekort.